Other languages

Räddningstjänsten Karlstadsregionen tillhandahåller själv ingen översättning av webbplatsen till andra språk, primärspråket för webbplatsen är svenska.

Om du vill ta del av informationen på andra språk än svenska kan du som besökare använda externa tjänster för att översätta innehållet.

Exempel på sådan tjänst är Google Translate från Google. Genom att du som besökare använder en sådan funktion kommer ditt besök spåras av den externa parten, exempelvis Google.

Google translate raddningkarlstad.se

Utbildningsavdelningen

Utbildningsavdelningens uppgift är att genom bra utbildningar öka kunskapen i samhället om hur man skyddar sig mot brand och andra olyckor.

Vi erbjuder utbildningar i brandkunskap, akut livräddning och säkerhetsarbete för företag och myndigheter. Vi utbildar även andra räddningstjänster.

Alla våra instruktörer är erfarna utbildare med bakgrund i utryckningstjänst och därför vana att hantera sådana situationer vi utbildar för.

Vi kan utbilda nära våra kunder – på brandstationen i Karlstad, på någon av våra övriga stationer i förbundet eller på plats hos dem. Är vi hos kunden tar vi med vår mobila utbildningscontainer vid behov.

Här hittar du hela vårt utbildningsutbud

Avdelningschefen heter Roger Hesselius. Han nås på roger.hesselius@karlstad.se, 054-540 28 51.

Sidan uppdaterad: 2023-04-13

Hittade du rätt information på sidan?