Other languages

Räddningstjänsten Karlstadsregionen tillhandahåller själv ingen översättning av webbplatsen till andra språk, primärspråket för webbplatsen är svenska.

Om du vill ta del av informationen på andra språk än svenska kan du som besökare använda externa tjänster för att översätta innehållet.

Exempel på sådan tjänst är Google Translate från Google. Genom att du som besökare använder en sådan funktion kommer ditt besök spåras av den externa parten, exempelvis Google.

Google translate raddningkarlstad.se

Webbplatsen raddningkarlstad.se

Vi försöker alltid att göra vår webbplats bättre. Vi vill att du ska förstå vad vi skriver. Att vi skriver om det som är viktigt. Du ska kunna hitta det du behöver. Därför får du gärna tala om för oss vad du tycker. Ris eller ros bestämmer du. Fyll bara i formuläret längst ner på sidan.

Översättning till andra språk än svenska

För att översätta sidan till andra språk än svenska kan du använda Google Translate (se symbol längst upp till höger). Tyvärr har vi inte möjlighet att kontrollera att alla översättningar blir korrekta.

Lyssna på sidan

Det finns en funktion på vår webbplats som innebär att du kan få den uppläst. Klicka på ”Lyssna” längst uppe i högra hörnet på varje sidan så kan du testa!

Sidan uppdaterad: 2023-02-24

Hittade du rätt information på sidan?