Aktuella varningar och meddelanden från SMHI

Just nu finns det flera varningar och meddelanden i Värmlands län. Läs mer på SMHI:s webbplats.

Other languages

Räddningstjänsten Karlstadsregionen tillhandahåller själv ingen översättning av webbplatsen till andra språk, primärspråket för webbplatsen är svenska.

Om du vill ta del av informationen på andra språk än svenska kan du som besökare använda externa tjänster för att översätta innehållet.

Exempel på sådan tjänst är Google Translate från Google. Genom att du som besökare använder en sådan funktion kommer ditt besök spåras av den externa parten, exempelvis Google.

Google translate raddningkarlstad.se

Grafiska regler

I Räddningstjänsten Karlstadsregionen arbetar vi medvetet med vårt varumärke och vår grafiska profil. För att förstärka bilden av förbundet är det viktigt med ett tydligt och enhetligt ansikte utåt. Vi vill bli igenkända och visa privatpersoner och organisationer när det är vi som talar. Vi har därför tagit fram grafiska regler för vårt förbund.

De grafiska reglerna fungerar som styrdokument i vår kommunikation. I dokumentet hittar du regler för logotyp, färger, typsnitt, designelement, pappersformat, layout, samprofilering med andra aktörer och filmgrafik.

Logotypen för nedladdning

Designelement för nedladdning

Kontakt

Vid frågor är du välkommen att vända dig till förbundets kommunikatör Birgitta Johansson, e-post birgitta.johansson@karlstad.se, telefon 054-540 28 10.

Sidan uppdaterad: 2024-03-19

Hittade du rätt information på sidan?