Other languages

Räddningstjänsten Karlstadsregionen tillhandahåller själv ingen översättning av webbplatsen till andra språk, primärspråket för webbplatsen är svenska.

Om du vill ta del av informationen på andra språk än svenska kan du som besökare använda externa tjänster för att översätta innehållet.

Exempel på sådan tjänst är Google Translate från Google. Genom att du som besökare använder en sådan funktion kommer ditt besök spåras av den externa parten, exempelvis Google.

Google translate raddningkarlstad.se
Ungdomar för trygghets logotyper.

Ungdomar för trygghet

Ungdomar för trygghet har en textlogotyp som ska användas då det handlar om deras verksamhet.

Logotypen finns i tre varianter: orange-vit negativ, orange-vit positiv och svart-vit positiv. Den orange-vita negativa logotypen ska användas i första hand.

Visar 3 av 3 träffar

Samprofilering

Ungdomar för trygghet är anställda av räddningstjänsten. I trycksaker ska därför deras och förbundets logotyper placeras så att det syns att vi hör ihop. UFT:s orange-vit negativa logotyp placeras till vänster i räddningstjänstens blå bård. Räddningstjänstens logotyp placeras till vänster i bården. Det framgår hur det ska se ut i förbundets grafiska regler.

Grafiska regler

Kontakt

Om du har frågor eller om nedladdningen inte fungerar är du välkommen att kontakta vår kommunikatör Birgitta Johansson, e-post birgitta.johansson@karlstad.se , telefon 054-540 28 10.

Sidan publicerad: 2023-02-22

Sidan uppdaterad: 2023-09-14

Hittade du rätt information på sidan?