Other languages

Räddningstjänsten Karlstadsregionen tillhandahåller själv ingen översättning av webbplatsen till andra språk, primärspråket för webbplatsen är svenska.

Om du vill ta del av informationen på andra språk än svenska kan du som besökare använda externa tjänster för att översätta innehållet.

Exempel på sådan tjänst är Google Translate från Google. Genom att du som besökare använder en sådan funktion kommer ditt besök spåras av den externa parten, exempelvis Google.

Google translate raddningkarlstad.se
Räddningstjänstens logotyp som ska användas i första hand.

Förstahandsval

Här kan du ladda ner den variant av vår logotyp som främst ska användas, nämligen den tonade i färg.

Den tonade logotypen i färg ska alltid vara första val när den tekniskt kan användas. Den ska alltid användas för digitala produktioner och visning på skärm samt tryck på papper.

Undantag är om trycket är i svartvitt, exempelvis om en annons i en tidning ska vara svartvit. Då ska den svartvita, positiva logotypen användas.

Ladda ner den svartvita, positiva logotypen här

Det finns tillfällen när det tekniskt inte passar att använda logotypen med tonade färger. Det kan till exempel vara vid tryck på profilprodukter.

Ladda ner logotyper för tryck på presenter, profilprodukter och liknande här

Kontakt

Om du har frågor eller om nedladdningen inte fungerar är du välkommen att kontakta vår kommunikatör Birgitta Johansson, e-post birgitta.johansson@karlstad.se , telefon 054-540 28 10.

Visar 5 av 5 träffar

Sidan publicerad: 2023-02-22

Sidan uppdaterad: 2024-03-19

Hittade du rätt information på sidan?