Aktuella varningar och meddelanden från SMHI

Just nu finns det flera varningar och meddelanden i Värmlands län. Läs mer på SMHI:s webbplats.

Other languages

Räddningstjänsten Karlstadsregionen tillhandahåller själv ingen översättning av webbplatsen till andra språk, primärspråket för webbplatsen är svenska.

Om du vill ta del av informationen på andra språk än svenska kan du som besökare använda externa tjänster för att översätta innehållet.

Exempel på sådan tjänst är Google Translate från Google. Genom att du som besökare använder en sådan funktion kommer ditt besök spåras av den externa parten, exempelvis Google.

Google translate raddningkarlstad.se

Yrkes-SM

23–25 april äger Yrkes-SM rum i Karlstad. Där har du som besökare möjlighet att upptäcka, utforska och prova olika yrken. Du kan bland annat träffa oss på räddningstjänsten och prata om hur det är att jobba som brandman. Du kan också på nära håll följa när Sveriges yrkesskickligaste ungdomar gör upp om SM-titeln inom en rad olika yrken.

Alla kan ha roligt på Yrkes-SM, både som elev, förälder, jobbsökande, yrkesväxlare, lokal företagare, skolanställd, anhörig till tävlande, allmänt intresserade och alla däremellan.

Tisdag 23 april klockan 11.00 och onsdag 24 april klockan 11.00 har vi, polisen och ambulanssjukvården en gemensam uppvisning av hur vi samverkar vid en trafikolycka.

Övrig tid är du varmt välkommen till vår monter!

Läs mer om Yrkes-SM Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sidan publicerad: 2024-04-19

Hittade du rätt information på sidan?