Aktuella varningar och meddelanden från SMHI

Just nu finns det flera varningar och meddelanden i Värmlands län. Läs mer på SMHI:s webbplats.

Other languages

Räddningstjänsten Karlstadsregionen tillhandahåller själv ingen översättning av webbplatsen till andra språk, primärspråket för webbplatsen är svenska.

Om du vill ta del av informationen på andra språk än svenska kan du som besökare använda externa tjänster för att översätta innehållet.

Exempel på sådan tjänst är Google Translate från Google. Genom att du som besökare använder en sådan funktion kommer ditt besök spåras av den externa parten, exempelvis Google.

Google translate raddningkarlstad.se
Advent

Träffa oss på julmarknaden, adventsfirandet, skyltsöndagen och Luciamyset!

I november och december deltar vi i det lokala advents- och julfirandet på flera orter i vårt förbund. Där berättar vi hur du skyddar ditt hem mot brand och delar ut brandskyddsmaterial till både vuxna och barn. Vi ser fram emot att träffa dig där!

Söndag 26 november

Hammarö

Söndag 26 november klockan 11 – 13 finns vi på plats på julmarknaden Tomtens dag i Skoghalls centrum. Där bjuder vi på glögg och pepparkakor och visar brandbilen. Varmt välkommen!

Karlstad

På skyltsöndagen i Karlstad 26 november bjuder vi på pepparkakor och glögg vid Soltorget i Karlstad klockan 11 – 14. Brandbilen är givetvis också på plats. Hoppas vi ses!

Lördag 2 december

Forshaga

Lördag 2 december klockan 15 – 18 deltar vi vid ljusvandringen vid Forshaga Hembygdsgård. Välkommen att prata brandskydd med oss. Du får också prova att släcka eld.

Vålberg

I Vålberg är vi med på Norsbygdens adventslördag på Norsplan lördag 2 december klockan 12 – 16. Där visar vi brandbilen och bjuder på saft, glögg och pepparkakor. Runt klockan 15 kommer Flammy med godis till barnen. Välkommen dit!

Söndag 3 december

Forshaga

Skyltsöndagen 3 december klockan 13 – 16 finns vi på plats vid parkeringen vid Systembolaget med brandbil och informationsmaterial. Varmt välkommen att prata med oss!

Grums

På skyltsöndagen 3 december har vi öppet hus på brandstationen klockan 12 – 16. Vi bjuder på glögg och pepparkakor och barnen får åka brandbil. Brandapan Flammy kommer på besök. Klockan 14.00 blir det godisregn. Välkommen till oss på Grönbergsgatan 3!

Kil

På skyltsöndagen 3 december i Kil är vi på plats vid järnvägsstationen klockan 14 – 16. Brandbilen är med för de barn som vill provsitta. Hoppas vi ses!

Onsdag 13 december

Deje

Onsdag 13 december klockan 16 – 18 deltar vi i Deje Centrumförenings Luciamys på torget. Du träffar oss och brandbilen utan för ICA. Brandapan Flammy är också med och delar ut presenter till barnen. Varmt välkommen!

Sidan publicerad: 2023-04-26

Sidan uppdaterad: 2024-04-10

Hittade du rätt information på sidan?