Trygghetscenter

I Karlstad och Grums har du möjlighet att vända dig till Trygghetscenter. Där kan du bland annat göra polisanmälan, få brottsofferstöd, lämna in hittegods, anmäla riskfyllda situationer, hämta blanketter och få råd om brottsförebyggande åtgärder.

Trygghetscenter i Karlstad

Trygghetscenter i Karlstad samordnas av Räddningstjänsten Karlstadsregionen.

Flera på samma ställe

Trygghetscenter samlar representanter från polisen, brottsofferjouren, fält- och uppsökarteamet, trafikvärdarna, ungdomar för trygghet och räddningstjänsten på ett ställe. På så vis kan de olika kompetenserna mixas, vilket gör det lättare att lösa gemensamma problem.

Ungdomar för trygghet

En viktig del av Trygghetscenter är Ungdomar för trygghet. Ungdomar för trygghet är tjejer och killar mellan 19-23 år som är anställda av Räddningstjänsten Karlstadsregionen med uppgift att verka runt om i Karlstad som goda förebilder för barn och ungdomar.

Kontakt

Öppettider: måndag-fredag kl 9-15
Besöksadress: Drottninggatan 30, Karlstad
Telefon: 054-540 10 80
trygghetscenter@karlstad.se

Trygghetscenter i Grums

Trygghetscenter i Grums samordnas av Grums kommun.

Flera på samma ställe

Trygghetscenter samlar representanter från polisen, brottsofferjouren och räddningstjänsten på ett ställe. På så vis kan de olika kompetenserna mixas, vilket gör det lättare att lösa gemensamma problem. Räddningstjänsten finns på plats under trygghetscenters hela öppethållande på tisdagar och polisen finns på plats torsdagar mellan kl. 10.00-12.00.

Kontakt

Öppettider: måndag 8-17, tisdag-fredag kl 8-16 (perioden 1 juni - 31 aug 8-16 alla dagar)
Besöksadress: Grums kommunhus, Sveagatan 77, Grums
Telefon: 0555-420 67
kommunstyrelse@grums.se